top of page

DESTEKLEYENLER

gaia banner (1).gif
turizmisletmeyatir

Yunanistan milyonlarca Euro ile yapamazdı!

Günlerdir basının dilinden düşmeyen Türkiye pahalı, Yunanistan ucuz haberleri, Türk turizmine verdiği zarar bir tarafa, Yunanistan’ın bedava destinasyon reklamları, çoktan sınırlarımızı aşmış, dünya televizyonlarına konu olmaya başlamış bile…

Türkiye medyasında geniş yer bulan “turizmde fahiş fiyat” haberleri Suudi Arabistan merkezli Al Arabiya Businness ekonomi kanalında da haber oldu. Haberde yüksek fiyatlar nedeniyle Türk vatandaşlarının Yunan adalarına gittiğine dikkat çekildi.


Türkiye’nin turizm bölgelerindeki fahiş fiyat haberleri, kaynak pazarlarımızda da yankılanmaya başladı. Bloomberg’in servis ettiği, Türkiye’nin turizm destinasyonlarındaki yüksek fiyatları konu edinen haberi, Suudi Arabistan merkezli Al Arabiya Businness ekonomi kanalında da yayınlandı. Haberdi “Sadece Arap turistler değil Türkler de turistik bölgelerinin altından kalkılamayacak fiyatlarından kaçıyorlar. Daha kaliteli ve daha ucuz bir alternatif olarak Yunanistan'ı tercih ediyorlar” denildi.

 

Bloomberg’in söz konusu haberinde, Türklerin sosyal medyada ‘Bodrum’da 5 kişilik yiyecek ve içecek için 640 dolara varan faturaları paylaştıklarına yer verdi. Türkiye sahillerinde beş top dondurma 30 dolara ulaşırken birkaç kilometre uzaklıktaki Yunan Adaları’nda bu fiyatların dörtte birine aynı ürünler tüketilebiliyor denildi.


30 görüntüleme0 yorum

Comentarios


mhiformbanner-280x500.jpg
3-destekleyenler---422.jpg
bottom of page