top of page

DESTEKLEYENLER

gaia banner (1).gif
turizmisletmeyatir

Uluslararası zincirin ilk oteli olacak: Mersin’e 5 yıldızlı otel geliyor

Hafriyat çalışmaları başlayan otel, 88 oda, 176 yatak kapasiteli olacak. Otel, Uluslararası zincirin Mersin’deki ilk oteli olacak. 2026 yılının sonlarında açılması planlanan otelde,  toplantı salonun, restoran ve fitness salonu gibi bölümleri olacak.

IHG’nin Mersin’deki ilk oteli olarak yatırımcı Köknar Turizm San. ve Tic. Ltd. Şti. ortaklığıyla kurulan Holiday Inn Mersin, 5 yıldızlı, 88 oda ve 176 yatak kapasiteli bir otel olarak faaliyete geçecek. Kentte yeni bir finansal gelişimin parçası olması planlanan bu otel, kent merkezine ve toplu ulaşımla deniz kenarına kolay erişim imkanı sunuyor ve bu yönüyle, iş ve eğlence amaçlı seyahatler için ideal bir çözüm oluyor.


Hafriyat çalışmaları başlayan Holiday Inn Mersin tamamlandığında, toplam kapasitesi 400 kişi olan, farklı büyüklüklerde 3 toplantı salonun, restoran ve kafeteryası, fitness salonu, sauna hamamda hamam da olacak.


Holiday Inn Mersin, 30 yıldır uluslararası lojistik ve taşımacılık hizmeti veren Köknar Turizm’in ilk otel yatırımı olacak.


“Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir” kararı verilen Holiday Inn Mersin, 2026 yılının sonlarında açılması planlanıyor.


81 görüntüleme0 yorum

Comentários


mhiformbanner-280x500.jpg
3-destekleyenler---422.jpg
bottom of page