top of page

DESTEKLEYENLER

gaia banner (1).gif
turizmisletmeyatir

Tüm seyahatler 6 temmuzdan itibaren iptal

Rakiplerle yapılan yoğun görüşmelere rağmen paket tatillerin devralınmasına yönelik bir çözüm bulunamadı. Kalkış tarihi 6 Temmuz 2024 Cumartesi gününden itibaren olan tüm seyahatler bu nedenle, FTI tarafından iptal edildi.

FTI’nın çeşitli piyasa katılımcılarıyla yapılan yoğun çabalara ve görüşmelere rağmen, hâlihazırda rezerve edilmiş kalan paket turların devralınması için tatmin edici bir çözüm bulunamadı.  Bu nedenle kalkış tarihi 6 Temmuz 2024 Cumartesi gününden itibaren olan tüm seyahatler iptal edilecek.

 

İptalden, FTI Touristik GmbH ve BigXtra Touristik GmbH’nin yanı sıra 5vorFlug satış markası aracılığıyla kalkışlar için rezerve ettiği tüm paket turlar ve belirli bireysel hizmetler etkilenecek.

 

Şirkete iflas yöneticisi olarak atanan Axel Bierbach, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Herkesin büyük çabalarına rağmen böyle bir çözüm bulamadık. Çeşitli rakiplerle yaptığımız yoğun görüşmelerde başlangıçta umut verici çözümler gördük. Ancak mevcut kısa sürede FTI ve BigXtra ile rezervasyonu yapılan paket tatillerin devralınması konusunda ikna edici bir sonuca ulaşamadık” denildi.



2 görüntüleme0 yorum

Comments


mhiformbanner-280x500.jpg
3-destekleyenler---422.jpg
bottom of page