top of page

DESTEKLEYENLER

gaia banner (1).gif
turizmisletmeyatir

THY, Balkanlar'daki birçok rotada frekansları artıracak

Türk Hava Yolları (THY), 2024 yaz sezonu boyunca Balkanlar'daki birçok rotada frekansları artırmayı planlıyor.


Edinilen bilgiye göre; THY, Zagreb'e olan operasyonlarını haftada on dört seferden on sekiz sefere çıkarma planlarının yanı sıra, Hırvatistan'daki diğer destinasyonu Dubrovnik'e olan uçuşlarını da 2023 yazında haftada beş olarak gerçekleştirilen uçuşlardan, günlük uçuşlara çıkarmayı planlıyor. Pazartesi ve çarşamba günleri gerçekleştirilecek olan ek seferler, 31 Mart tarihinden itibaren başlayacak.

 

THY, bu yıl Air Montenegro ile bir mutabakat zaptı imzalayarak, her iki bayrak taşıyıcı şirketin birbirinin pazarında frekanslarını artırmasına olanak tanıdı. Türkiye'nin bayrak taşıyıcısı, başlangıçta Istanbul ile Podgorica arasındaki uçuşları günde iki seferden haftada on yedi sefere çıkaracak ve bu frekansı Ağustos ortasından itibaren haftada on sekiz sefere çıkaracak. Benzer şekilde, bu yaz başlattığı Tivat uçuşlarındaki frekansları haftada altı seferden haftada dokuz sefere ve Ağustos ortasından itibaren haftada ona çıkacak.

 

Şirket, Saraybosna operasyonlarını haftada bir ek sefer ekleyerek toplamda haftada 21 uçuşa çıkaracak.

 

Öte yandan THY ile Banja Luka Havalimanı yetkilileri arasında görüşmeler yapıldığı ancak şirket Bosna-Hersek'teki ikinci destinasyonunu başlatma konusunun yakın zamanda gündemde olmadığı öğrenildi.

 

THY'nin turizm ve iş ilişkilerini geliştirmek adına yerel otoritelerle yakın iş birliği içinde çalıştığı belirtildi. (AirportHaber.com)

22 görüntüleme0 yorum

Comments


mhiformbanner-280x500.jpg
3-destekleyenler---422.jpg
bottom of page