top of page

DESTEKLEYENLER

gaia banner (1).gif
turizmisletmeyatir

POYD Başkanı Saatçioğlu, geleceğin turizmcileri ile buluştu

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD), Falez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde her ay öğrencilerle buluşacak. İlk buluşmada öğrencilerle bir araya gelen POYD Başkanı Hakan Saatçioğlu, turizm sektörünün Türkiye için önemine değinerek turizm mesleği hakkında öğrencilere bilgiler verdi.


Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) ve Falez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yapacakları işbirliği ile öğrencilere turizm sektörünü anlatacak. Her ay iki kere öğrencilerle bir araya gelecek olan POYD, bu buluşmalarla öğrencilere turizm sektörünü sevdirecek.

 

Gerçekleştirilecek buluşmalar kapsamında ilk toplantıda öğrencilerle buluşan POYD Başkanı Hakan Saatçioğlu, Türkiye ekonomisi için turizmin petrol kadar önemli olduğunu belirterek, “Turizm sektörü Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerindendir. Döviz girdisi, istihdama katkısı ve yerinde ihracat gibi özellikleri ile turizm sektörü son yılların gözde sektörü haline geldi. Sizler de turizm sektörünü tercih ederek ülkenize önemli katkılar sağlayabilirsiniz” dedi.

 

Turizm sektörünün Türkiye’nin geleceği olduğunu da belirten Saatçioğlu, “Geleceğimiz ve turizmimiz siz öğrencilere emanet. Bu sektör sizlere yeni ufuklar açacaktır. Bu sektör her branşı ile sizlere önemli bir kariyer imkanı sunuyor” diye konuştu.

 

Başkan Saatçioğlu, daha sonra öğrencilerin turizm sektörü ve özellikle konaklama sektörü hakkındaki sorularına cevap verdi.( TourismToday)

3 görüntüleme0 yorum

Comments


mhiformbanner-280x500.jpg
3-destekleyenler---422.jpg
bottom of page