top of page

DESTEKLEYENLER

gaia banner (1).gif
turizmisletmeyatir

Oyuncusu olduğu spor kulübünün sponsoru oldu

GAIA Mimarlık ve Satınalma Danışmanlığı Firma Sahibi ve Genel Müdürü Sevgi Kurt, 2016 yılından beri aktif basketbol hayatına devam ettiği SES Spor Kulübü’ne co-sponsor oldu. Kurt, sektörde kadınların birbirini desteklemesinin önemine vurgu yaptı.

Otelcilik sektöründe yerli ve yabancı birçok otel projesine satınalma ve satınalma danışmanlığı hizmeti veren Yüksek Mimar Sevgi Kurt, Ezgi ve Serra Coach'un kurduğu, sadece kadın sporculardan oluşan SES Spor Kulübü’nün co-sponsoru oldu. Kurt, 600 sporcusu bulunan kulübe co-sponsor olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.


“İlk sponsorluğumuzun güzel bir kadın oluşumunda olmasından mutluluk duyuyoruz”

Kulüp ve sponsorluk hakkında konuşan Kurt, “SES Spor kulübü, basketbol sevgisi devam eden fakat oynayacak platform bulamayan herkes için açık bir kadın oluşumu. Bu sezon GAIA olarak, bu güzel kadın oluşumuna Co-sponsor olduk. Sektörde, kadının kadını desteklemesini çok önemsiyorum. Bu anlamda ilk sponsorluğumuzun böyle güzel bir kadın oluşumunda olmasından mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu. İki çocuk annesi Yüksek Mimar Sevgi Kurt, yoğun iş temposu ve stres altında otelleri açılış tarihine yetiştirmeye çalışırken, zinde kalabilmek için spor yapmayı hiç aksatmadığını, bu anlamda basketbolun hayatında önemli bir yere sahip olduğunu anlattı. İstanbul Teknik Üniversitesinde okuduğu dönemlerden beri basketbolu bırakmayan Kurt, 2016 yılından beri aktif spor hayatına SES Spor Kulübü ile devam ediyor.

 

15 yıldır otelcilik sektörüne hizmet veriyor

GAIA Satınalma Danışmanlığı, otelcilik sektöründe 15 yıla yakın süredir Satınalma ve Satınalma Danışmanlığı hizmeti veriyor. Otellerin mobilya, ekipman ve operasyonel satınalma süreçlerini deneyimli ekibi ile yöneten Yüksek Mimar Sevgi Kurt, farklı zincir otellerle çalışmış olmanın verdiği avantaj ile işverenlerine maliyet, süre ve kalite açısından beklentilerin çok üzerinde hizmet sunuyor.

 

Türkiye’de bir ilk olan Satınalma Danışmanlık firmasının sahibi Yüksek Mimar Sevgi Kurt, çalışmalarına ilişkin şunları aktardı: “Türkiye’de bu alandaki tek Satınalma firması olarak Türkiye ve farklı birçok coğrafyada hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Geliştirdiğimiz Satınalma yazılımı ile süreçleri şeffaflıkla işverenlerimiz ile paylaşıyoruz. Satınalma; ürün, malzeme ve zincir otel şartnamelerini bilmenin dışında, büyük ölçüde tedarikçi ve işveren yönetimini içeriyor. Sahip olduğumuz yerli ve yabancı geniş tedarikçi ağımız ile proje gereksinimlerine uygun çözümleri kısa sürede üretmek önceliğimizdir. Her projenin kendine ait farklı dinamikleri bulunur ve bu dinamiklere göre hareket etmek de çok önemlidir.”

 

Bir otel projesinde 5.000 kalem ürün aldıklarını ve 600’e yakın tedarikçi ile çalıştıklarını ifade eden Kurt, ancak sistemli bir organizasyonla bunun sorunsuz çözülebileceğini ve mimari titizlikle tüm süreçlere dahil olarak, süreçlerde farklılık yarattıklarının altını çizdi. Ayrıca Sanat Danışmanlığı hizmeti ile de yabancı mimarların beklentilerine güzel çözümler üretebildiklerini de sözlerine ekledi.

 

2024 yılında HYDE Bodrum projesinin satın alma süreçlerini tamamladıklarını ve Avrupa’daki projeleri ile bu yılki satın alma hizmetlerine devam edeceklerini belirten Sevgi Kurt şöyle devam etti: “2025 yılında Amerika’daki projelere yoğunlaşacağız. GAIA Los Angeles ofisinin hizmetlerine ağırlık vereceğiz. Ayrıca işverenlerimize en iyi hizmeti sunmak için her yıl Avrupa’daki sektörel tüm faaliyetlere katılım gösteriyoruz. Kendimizi sürekli geliştirerek alanımızda en iyi olmaya devam edeceğiz.”

#GaiaMimarlık #Sponsor #Satınalma #Otel

120 görüntüleme0 yorum

Comments


mhiformbanner-280x500.jpg
3-destekleyenler---422.jpg
bottom of page