top of page

DESTEKLEYENLER

gaia banner (1).gif
  • turizmisletmeyatir

Orhan Belge, ÇEŞTOB’un yeni başkanı

Çeşme Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇEŞTOB)’nin yeni başkanı Orhan Belge oldu. Boyalık Beach Otel Genel Müdürlüğü ile Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkan yardımcılığı görevini de sürdüren Belge, başkanlığa ÇEŞTOB Yönetim Kurulu üyelerinin oy birliği ile seçildi.

25 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilen ÇEŞTOB seçimli Genel Kurulu’nda yeni yönetim kurulu;  Orhan Belge (Boyalık Beach Otel), Serkan Aslan (Altın Yunus Otel), Ebru Tuğgan (Ilıca Otel), Deniz Arı (Çeştur), Kadir Alpat (Radisson Taksim Otelcilik), Ozan Atilla (Saray Otelcilik), Toker Gürer (IC Marina), Kerem Ünsal (VTG Turizm), Seda Zabıtçı (Z Otel), Tuncay Karaca (Cocos Otel), Hamit Çalış (Çalış Otel), Tayfun Başkurt (Reges Otel) ve Hakan Güvener (İleri Otel)’den oluştu. Yeni Yönetim Kurulu ilk toplantısını 6 Eylül 2024 tarihinde Çeşme Reges Otel toplantı salonlarında yaptı. Tüzük gereği yönetim kurulu üyeleri arasından görevlendirmeler için yapılan seçimle, Orhan Belge oy birliğiyle ÇEŞTOB Başkanı, Ebru Tuğgan ve  Ozan Atilla Başkan Yardımcıları, Kerem Ünsal Genel Sekreter, Hamit Çalış ise Sayman olarak belirlendi.

 

 ÇEŞTOB Başkanı Orhan Belge toplantı sonrası, yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek Çeşme, Ege ve Türkiye turizmi için hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Orhan Belge; “ Yenilenen  yönetim kurulumuz ve tüm üyelerimizle birlikte Çeşme’nin turizm potansiyelini yükseltmek, sürdürülebilir turizm kriterleriyle bölgeyi rekabet gücü yüksek ve daha cazip bir turizm merkezi haline getirmek için çalışacağız. Üyelerimiz arasında işbirliğini, bilgi ve tecrübe paylaşımlarını arttıracağız. Bunların yanı sıra ETİK ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ile yapacağımız ortak çalışmalarla Çeşme, Ege Bölgesi ve ülkemizin dünya turizm pastasından hak ettiği payı alması için çaba harcayacağız. Turizm ve turizmcinin sorunları için birlikte hareket edecek, çözümler üretecek veya çözüm mercilerini harekete geçirecek girişimlerde bulunacağız. Bize bu görev için teveccühlerini esirgemeyen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. “ dedi.


3 görüntüleme0 yorum

Comments


mhiformbanner-280x500.jpg

DESTEKLEYENLER

3-destekleyenler---422.jpg
bottom of page