top of page

DESTEKLEYENLER

gaia banner (1).gif
turizmisletmeyatir

Norbert Fiebig: Erken rezervasyonlarda Yunanistan ve Türkiye öne çıkıyor

DRV’den Türkiye ve Yunanistan Açıklaması: DRV Başkanı Norbert Fiebig: 2024 yılında erken rezervasyonlar güçlü bir seyir izliyor; erken rezervasyonlarda Yunanistan ve Türkiye öne çıkıyor


Alman Seyahat Acenteleri Birliği (Deutscher Reiseverband – DRV) Başkanı Norbert Fiebig, “Erken rezervasyon 2024 yılında oldukça popüler ve güçlü bir seyir izliyor” dedi.

 

Alman acentalar, bu gelişmeyi önemli ölçüde erken rezervasyon indirimlerine ve avantajlı fiyatlara bağlıyor.

 

DRV’nin aktardığı Travel Data + Analytics verilerine göre; erken rezervasyon tatil satışları oldukça yoğun bir talep görüyor.

 

Şu ana kadar seyahat acenteleri ve online seyahat acentaları (OTA) kanalıyla, Mayıs – Ekim dönemi için gerçekleştirilen paket ve bireysel tatil rezervasyonları 3.6 milyar Euro seviyesine ulaşmış durumda.

 

Satışlar geçen yıla göre %50 artış gösterirken; pandemi öncesi 2019 yılına göre yüzde 9 daha yüksek durumda (2019 yılında 3.3 milyar Euro seviyesindeydi).

 

DRV tarafından yapılan açıklamaya göre; yüksek talebin merkezinde Türkiye ve Yunanistan yer alıyor.      DRV’den Türkiye ve Yunanistan Açıklaması

 

Almanya pazarında Doğu Akdeniz tatilleri önümüzdeki yaz oldukça popüler olacak. Bunun yanı sıra İspanya ana kara destinasyonları ve adalarıyla da ön planda… Mısır ve Tunus pazar payını yeniden kazanmaya devam edecek.

10 görüntüleme0 yorum

Comments


mhiformbanner-280x500.jpg
3-destekleyenler---422.jpg
bottom of page