top of page

DESTEKLEYENLER

gaia banner (1).gif
  • turizmisletmeyatir

Kış aylarının gelmesiyle termal ve kayak otellere ilgi de arttı

Kış aylarının gelmesiyle birlikte termal otellere olan talebi aratırken diğer taraftan kasım ortası itibariyle de kayak otellerine ilgi de arttı. Tatilseverlerin tercihinde bungalovlar ve her şey dahil oteller de bulunuyor.

Kış aylarının gelmesiyle birlikte tatilseverlerin arama trendlerinde ilk sırayı termal oteller aldı. 2023 eğitim ve öğretim yılı birinci dönem ara tatilinde artmaya başlayan termal otel doluluk oranları havaların soğumasıyla ve şifalı suların iyileştirici gücünü keşfetmek isteyenlerin ilgisiyle daha da arttı.


Termalde ilk tercih Afyon

Termal yeraltı kaynaklarıyla zengin Türkiye’de termal turizm noktasında tatilseverlere pek çok alternatif seçenek sunuluyor. Neredekal'ın verilerine göre ise, Kasım ayında sırasıyla en çok tercih edilen termal otel destinasyonları Afyon, Yalova ve Kızılcahamam oldu.

Kasım ayında tatilseverler farklı rota ve tema tercihleriyle tatil aramaları yapmaya devam etti. Tatil aramalarında en çok aranan temalar: Termal oteller, bungalovlar, her şey dahil oteller ve Kasım ayı ortası itibariyle de kayak otelleri oldu.


10 görüntüleme0 yorum

Kommentare


mhiformbanner-280x500.jpg

DESTEKLEYENLER

3-destekleyenler---422.jpg
bottom of page