top of page

DESTEKLEYENLER

gaia banner (1).gif
turizmisletmeyatir

Hakan Saatçioğlu: Yılbaşı rezervasyonlarında ciddi yoğunluk var

 POYD Başkanı Hakan Saatçioğlu, Antalya otellerinde 15 Aralık-15 Ocak tarihleri arasında ciddi yoğunluk olduğunu söyledi.


Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Hakan Saatçioğlu Antalya otellerinde 15 Aralık-15 Ocak tarihleri arasında ciddi yoğunluk olduğunu söyledi.

 

Rusya ve Balkanlar'dan çok ciddi rezervasyon alıyoruz

Saatçioğlu, yılbaşı için özellikle Rusya ve Balkanlardan rezervasyon geldiğini, yılbaşı gecesi için de tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Satçioğlu, “Özellikle Rusya ve Balkanlardan çok ciddi rezervasyon alıyoruz. Geçen yıl da ciddi rezervasyon almıştık. Hazırlıklarımızı yaptık, Avrupalıların yanında İngiltere'den de çok ciddi artış yaşadık. Özellikle 15 Aralık'tan 15 Ocak'a kadar ciddi yoğunluk var. Bölgemizdeki otellerin birçoğu kapalı, az miktarda otel açık. Onları şu anda yurt dışından gelen turistlerimiz yeterince doldurabiliyor" dedi.


İç pazarın yılbaşı rezervasyonları az

İç pazarın yılbaşı rezervasyonlarına ilgisinin az olduğunu belirten POYD Başkanı Hakan Saatçioğlu, "İç turizm durgun seyrediyor. Az sayıda iç pazar misafirimiz yılbaşı rezervasyonu yaptırdı. Ama sanatçı organizasyonu yapan otellerde yoğunluk yaşanıyor. Antalya'da konser programı bulunan oteller, iç pazar ilgisi nedeniyle yılbaşı akşamı yüzde 100" şeklinde konuştu.

#HakanSaatçioğlu #POYD #AntalyaOtellerinde

19 görüntüleme0 yorum

Comments


mhiformbanner-280x500.jpg
3-destekleyenler---422.jpg
bottom of page