top of page

DESTEKLEYENLER

gaia banner (1).gif
turizmisletmeyatir

Fatih Altaylı: Turizmciler bu yıl zarar etmemek için çabalayacak

Fatih Altaylı, Youtube kanalında turizmcilerin bu yıl kar elde etmeyi beklemediğini, aksine zarar etmemek için çabalayacaklarını söyledi.

Gazeteci Yazar Fatih Altaylı Youtube kanalında, bu yıl turizm sektörünün karşı karşıya kaldığı zorluklara dikkat çekti. Altaylı, turizmcilerin bu yıl kar elde etmeyi beklemediğini, aksine zarar etmemek için çabalayacaklarını söledi. 


Fatih Altaylı: “Turizmciler Kurlarla Nasıl Baş Edecek?”

“Turizmciler ne yapacak? Bu kurlara domatese, bibere, yatak çarşafına, elektriğe ve suya zam geliyor ama adamın dolarla sattığı odaya zam gelmiyor. Fiyatları yukarı çekemiyorlar çünkü dünya çapında bir rekabet var,” dedi Altaylı.


“Turizmciler Zarar Etmemek İçin Dua Edecek”

Bu durumun turizmcileri zorladığını vurgulayan Altaylı, “Geçen sene biraz kazanmıştık, bu sene en azından zarar etmeyelim diye düşünüyorlar. Geçen sene 10 kazandıysa, bu sene belki bir kazanacak, yarım kazanacak, belki hiç kazanmayacak. Başa baş getirebilirse dua edecek,” ifadelerini kullandı.


Fatih Altaylı’dan Uyarı: “Kimse Hayal Görmesin, Hayal de Satmasın”

Altaylı, düşük kur nedeniyle sektörün zorlandığını ve bunun ekonomiye etkilerinin büyük olacağını belirtti. Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan’a seslenerek, “Kimse hayal görmesin, hayal de satmasın,” diyerek uyarıda bulundu.


 

37 görüntüleme0 yorum

Comments


mhiformbanner-280x500.jpg
3-destekleyenler---422.jpg
bottom of page