top of page

DESTEKLEYENLER

gaia banner (1).gif
turizmisletmeyatir

Dmitriy Gorin: Türkiye Rus turistlerin gözde destinasyonları arasında

Rusya Turizm Endüstrisi Birliği RST Başkan Yardımcısı Dmitriy Gorin, Türkiye, 2024 yazında Rus turistlerin gözde destinasyonları arasında lider konuma gelecek, beklenen sayının 7 milyon civarında olması bekleniyor

Konuyla ilgili haber, Rus Komsomolskaya Pravda gazetesinde yer aldı. Gorin, "Türkiye, 2024 yazında Rus turistlerin gözde destinasyonları arasında lider konuma gelecek, beklenen sayının 7 milyon civarında olması bekleniyor. Türkiye'nin turizm pazarındaki ana rakipleri Tayland ve Mısır'dır; her ülkede yaklaşık 1,7 milyon olmak üzere önemli sayıda Rus ziyaretçinin de geleceği tahmin edilmektedir" dedi.


Gorin, mevcut fiyat trendlerinin Birleşik Arap Emirlikleri'nde her şey dahil tatili Türkiye'ye göre daha uygun fiyatlı hale getirebileceğini vurguladı. Uzman, "Ruble döviz kurunun istikrar kazanmasıyla birlikte uluslararası seyahatleri planlamak için en uygun zaman budur. Genel fiyat artışlarına ve enflasyona rağmen kur dalgalanmaları %15'e varan oranda tasarruf fırsatı sağlayabiliyor" diye konuştu.


15 görüntüleme0 yorum

コメント


mhiformbanner-280x500.jpg
3-destekleyenler---422.jpg
bottom of page