top of page

DESTEKLEYENLER

gaia banner (1).gif
turizmisletmeyatir

Bakan Uraloğlu: Çukurova Bölgesel Havalimanı bitmek üzere

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu,“Çukurova Bölgesel Havalimanı bitmek üzere, bu ay içinde açmak için 7/24 çalışıyoruz” dedi.


Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım ve altyapı projeleri ile ulaşım hatlarına yönelik çalışmalarda gelinen noktaya ilişkin açıklama yaptı.

 

Bakan Uraloğlu, Yozgat, Bayburt – Gümüşhane, Hatay ve Çukurova havalimanlarında inşaatların devam ettiğini belirterek, Çukurova Bölgesel Havalimanı’nı bu ay bitirmek üzere çalışmaları hızlandırdıklarını belirtti.

 

“Sabiha Gökçen Havalimanı’nın üçüncü pistinin inşaatına başladık”

Bakan Uraloğlu, inşası, yapımı ve geliştirme çalışmaları süren havalimanı projelerine ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

 

“Yozgat, Bayburt – Gümüşhane ve Çukurova Bölgesel havalimanlarının inşaatları devam ediyor. Çukurova Bölgesel Havalimanı bitmek üzere. Bu ay içinde açmak için 7/24 çalışıyoruz.

 

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın üçüncü pistinin inşaatına ve Antalya Havalimanı’nda da yeni bir terminal binasına başladık.

 

Depremde hasar gören Hatay Havalimanı’na ilişkin çalışmalar yaptık. Hatay ve çevre illerde yer araştırmaları yaptıktan sonra Hatay Havalimanı’nı kendi yerinde yapma kararı aldık ve inşaatına da başladık. Hizmete açacağız. Muhtemelen önümüzdeki sene içinde bitirmiş olacağız

7 görüntüleme0 yorum

Comentarios


mhiformbanner-280x500.jpg
3-destekleyenler---422.jpg
bottom of page