top of page

DESTEKLEYENLER

gaia banner (1).gif
turizmisletmeyatir

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden 30 yıllığına otel yapım ihalesi

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Didim ilçesi Çamlık Mahallesinde arazi üzerindeki kargir otel ve müştemilatı için yapım ve onarım karşılığı 30 yıllık kiralama ihalesi düzenliyor.

Muhammen bedel 113 milyon 292 bin lira olan taşınmazın, geçici teminat bedeli ise  3 milyon 398 bin TL olarak belirlendi.


Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Didim ilçesi Çamlık Mahallesi 565 ada 43, 44 ve 47 parsellerde bulunan 17 bin 441 metrekarelik arazi üzerindeki kargir otel ve müştemilatı için yapım ve onarım karşılığı 30 yıllık kiralama ihalesi düzenliyor.


Yapım ve onarım için 4 yıl inşaat süresi verilen taşınmazın, ilk yıl kira bedeli 75 bin lira olarak belirlendi. 2. 3. ve 4. Yıllarda ise her yıl bir önceki yılın aylık kira bedeline Türkiye İstatistik Kurumunca yayımlanan TÜFE- On İki Aylık Ortalamalara Göre artırılacak.

 

İşletme süresi başlangıcı olan 5. yılın kira bedeli ise aylık 2 milyon lira, + önceki 4 yılın TÜFE oranında yükseltilecek ve müteakip yıllarda sözleşme süresi sonuna kadar her yıl için bir önceki yılın aylık kira bedelinin TÜFE oranında arttırılmasıyla hesaplanacak.

 

İhalesi kapalı teklif usulüyle 25 Temmuz 2024 tarihinde  Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü Hizmet Binasındaki toplantı salonunda gerçekleştirilecek.


45 görüntüleme0 yorum

Comentarios


mhiformbanner-280x500.jpg
3-destekleyenler---422.jpg
bottom of page