top of page

DESTEKLEYENLER

gaia banner (1).gif
turizmisletmeyatir

AJet’tin Hurgada ve Şarm El-Şeyh uçuşları Ekimde başlıyor

AJet'in Genel Müdürü Kerem Sarp, Mısır’ın çok önemli bir destinasyon olduğunu belirterek, ekim ayında Hurgada ve Şarm El-Şeyh destinasyonlarının da açılacağını ve Mısır’daki destinasyon sayısının üçe çıkacağını duyurdu.

AJet, İstanbul’dan Kahire’ye yaptığı ilk özel uçuşla önemli bir adım attı. 2 Ağustos’ta Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan saat 00:45’te kalkış yaparak Mısır’ın başkentine ulaştı. Uçuş sonrası düzenlenen törene, Mısır’ın Ankara Büyükelçisi Amr Elhamamy, Mülki İdari Amir Halil Avşar, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, AJet Genel Müdürü Kerem Sarp ve diğer AJet yöneticileri katıldı. Törende kurdele kesilerek hat açılışı yapıldı.

 

AJet, 31 Mart’ta resmen uçuşlarına başlamıştı ve Kahire hattı ile yurt dışındaki ikinci destinasyonunu açtı. Airlinehaber'in aktardığına göre, Genel Müdür Kerem Sarp, Mısır’ın kendileri için önemli bir nokta olduğunu belirtti. Ekim ayında Hurgada ve Şarm El-Şeyh destinasyonlarının da açılacağını ve Mısır’daki destinasyon sayısının üçe çıkacağını duyurdu.

6 görüntüleme0 yorum

Comentarios


mhiformbanner-280x500.jpg
3-destekleyenler---422.jpg
bottom of page